torsdag 6. september 2007

Nytt skoleår!

Enn om?





Enn om jeg gikk på biblioteket


og ikke lånte bøker, men lånte


med meg hjem bibliotekaren


og beholdt henne her i fire uker





Fra samlingena "LENI og andre dikt" av Frithjof Vang





Nå er vi i gang igjen! Vi har fått ta i mot mange nye 1. klassinger, og det er alltid like hyggelig. Foreldrene fikk seg en kaffekopp på biblioteket 1. skoledag, og vi håper at både elevene og foreldrene deres skal få mye glede av skolebiblioteket i årene som kommer!





Og vi har hatt fellessamling for hele skolen der det ble trukket vinnere av sommerens lesekonkurranse: Gratulerer til alle dere som ble trukket ut. Og gratulerer til ALLE dere som leste og leverte skjema. De aller fleste av dem som deltok hadde faktisk lest over 10 bøker hver. Den som hadde lest mest, hadde faktisk 52 bøker på lista si. Imponerende!





Og med ny bibliotek- og ikt-plan på trappene ligger mye viktig arbeid foran oss. Den vil bli et godt verktøy som hjelper oss på veien mot å bli "informasjonskompetente" - et veldig fint ord for noe som kan sies enklere: Å være informasjonskompetent er å være flink til å lete etter kunnskap på de riktige stedene.





Nå venter bloggen på nye innspill! Jeg utfordrer her og nå alle på 7. trinn til å skrive litt om en bok de har lest, så kan dere gi hverandre inspirasjon til nye bokvalg!


Ingen kommentarer: